Nieuwbouw

Op het gebied van elektriciteit komen comfort en veiligheid op de eerste plaats. MM Elektro is dan ook uw betrouwbare partner voor een vakkundige installatie.

Soms bespreken wij uw noden en wensen en op basis daarvan wordt een gedetailleerde offerte gemaakt.

Na uw goedkeuring worden de werken in 2 fases opgedeeld:

  • Ruwbouwwerken (1ste fase)

    In deze fase slijpen en kappen we alle benodigde sleuven. Daarna volgt het plaatsen van alle inbouwdozen en het plaatsen van alle leidingen.
  • Afwerking (2de fase)

    In deze fase wordt het elektrische bord geplaatst en alle elektrische componenten zoals schakelaars en stopcontacten om zo tot een zorgvuldig afgewerkt geheel te komen.

Bekijk onze realisaties


Renovatie

Het renoveren en verbouwen van een woning/pand is een ideale gelegenheid om uw elektriciteit grondig te laten controleren en bijsturen om aan de AREI-normen te voldoen. Wij zorgen voor een grondige studie en maken samen een renovatieplan op om uw renovatieproject aan uw noden en de verplichte veiligheidsreglementering te laten voldoen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om premies te verkrijgen voor de renovatie van uw elektrische installatie.

Bekijk onze realisaties


Verlichting

De dag van vandaag bepaalt de verlichting meer dan ooit de sfeer in een ruimte. Niet enkel in handelszaken maar ook in woningen en op het terras of de tuin.

De juiste keuze van verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Bij MM Elektro beschikt u over de mogelijkheid om samen met professionele lichtspecialisten een lichtstudie te laten uitvoeren.

Deze bestudeert uw noden, design, trends met functionaliteit, energiebesparing en een zo goed mogelijke sfeer.

Voorbeeld lichtstudie:

Lichtstudie

Bekijk onze realisaties

Re-Lighting

Onze bestaande verlichting wordt meer en meer overgenomen door energiezuinige oplossingen.

De spaarlamp is daar een voorbeeld van alhoewel deze als nadeel hebben dat ze pas hun lichtsterkte afgeven na een bepaalde tijd.

LED-verlichting is een elektronische vorm van licht geven die weinig warmte afgeeft en meteen zijn volle lichtopbrengst geeft op een zeer energiezuinige manier die een besparing van 70% oplevert.

De energiebesparing doet u op termijn de investering van de installatie op LED terugverdienen.

Er is zelfs een premie beschikbaar van de netbeheerder voor deze werken.

Besparen op branduren

Het besparen op branduren kan u zelf voor zorgen of een handje geholpen worden door:

  • Timers op verlichting te plaatsen voor ruimtes als een toilet.
  • Daglichtsturing te plaatsen op verlichting in kantoren die de verlichting aanpast aan het invallend licht van buitenaf.
  • Domotica , het slim schakelen van uw verlichting.

Bekijk onze realisaties


Offerte of hulp nodig ? Contacteer ons