Camerabewaking

Waarom camerabewaking?

Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera's zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is. Camerabeveiliging is één van de meest doeltreffende methodes om uw persoonlijke bezittingen of eigendom te beveiligen tegen inbraak en vandalisme.

Voor wie kan videobewaking nuttig zijn?

 • Winkels

  camera-apparatuur in winkels kan helpen bij de preventie van diefstal door het bekijken van actuele videobeelden en bij achteraf onderzoek doen naar een gepleegde diefstal door het kijken naar opgeslagen videobeelden.
 • Kantoren en bedrijven

  camera-apparatuur kan u helpen bij het voorkomen van inbraak in uw eigen kantoorruimten.
 • Particulieren

  camera-apparatuur kan u helpen bij het voorkomen van diefstal in en rondom uw eigen huis.
 • Poorten

  camera-apparatuur kan u helpen te voorkomen dat ongewenste bezoekers doorgelaten worden bij de poort en daarmee toegang krijgen tot uw terreinen.

Wij gaan hierin mee met de nieuwste technologieën. Uw live en reeds opgenomen beelden kunnen bekeken worden van op eender welke plaats met eender welk toestel die met het internet is verbonden hetzij smartphone's, tablets, laptops, enz. Bij een installatie uitgevoerd door MM Elektro bieden wij uw de service om steeds zonder problemen wereldwijd te kunnen inloggen op uw eigen recorder. 24/24 en 7/7

Download onze brochure omtrent camerabewaking -

Offerte of hulp nodig ? Contacteer ons